Dimitri Vegas & Like Mike op een na beste dj's ter wereld volgens DJ Mag

Dimitri Vegas en Like Mike tijdens hun show op Tomorowland.
RV Dimitri Vegas en Like Mike tijdens hun show op Tomorowland.
Voor het derde jaar op rij staat het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike op de tweede plaats in de DJ Mag Top 100, de dj-poll die het Britse magazine DJ Mag ieder jaar organiseert. Dat is gisteren bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De Nederlander Martin Garrix komt, ook voor het derde jaar op rij, als winnaar uit de bus. 

Dimitri Vegas en Like Mike zijn de artiestennamen van Dimitri en Michael Thivaios. Ze zijn van Griekse afkomst en groeiden op in Willebroek. In 2015 stonden zij nog op de eerste plaats in de DJ Mag Top 100. 

Na de bekendmaking van de winnaars mochten Dimitri Vegas & Like Mike aan een dj-set van een uur beginnen. Voor Martin Garrix is het zijn derde overwinning op rij, nadat hij in 2014 op de vierde en in 2015 op de derde plaats was geëindigd. Hij is sinds zijn vijftiende actief als producer. Hij tekende op zestienjarige leeftijd zijn eerste platencontract en brak in 2013 internationaal door met ‘Animals’.

Meer dan een miljoen stemmen

Het is al de 25ste keer dat de DJ Mag Top 100 wordt bepaald. Zoals steeds gebeurde dat op basis van een publieke stemming. Elk jaar brengen meer dan een miljoen mensen uit 179 landen hun stem uit.

Dimitri Vegas en Like Mike zijn de artiestennamen van Dimitri en Michael Thivaios. Ze zijn van Griekse afkomst en groeiden op in Willebroek. In 2015 stonden zij nog op de eerste plaats in de DJ Mag Top 100.
Dieter Bacquaert Dimitri Vegas en Like Mike zijn de artiestennamen van Dimitri en Michael Thivaios. Ze zijn van Griekse afkomst en groeiden op in Willebroek. In 2015 stonden zij nog op de eerste plaats in de DJ Mag Top 100.13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • romy verhove

  Komaan dat meen je nu toch niet deze mannen doen enkel aan plagiaat, niks dus !De enige beste DJ was Avicci deze kerel maakte vooral zijn muziek zelf maar ging eronder door...sterkte daarboven Tim !

 • Tim Verhulst

  Haha ... DV&LM op nr 2 en 7 DJs in de top 10 zijn van Nederland?? Dus in de rest van de wereld zijn er geen goede DJs? Lijkt me een zeer bizarre rangschikking. Ook eens checken op horloges me dunkt.

 • Berthie Gijsen

  Wie is nog zo dom om daar naar toe te gaan?

 • luc van der maelen

  Gewoon computer muziek niets moeilijk aan vroeger dan wast anders dan wast een kunst nu gewoon de juiste mensen kennen meer niet

 • DANNY WITTEVRONGEL

  Leer eens een instrument te bespelen , in plaats van op het computerknopke te duwen.