Exclusief voor abonnees

Dimitri Vegas en Like Mike over hun succes: “Eigenlijk betalen ze ons enkel voor het lange reizen, de shows zijn puur plezier: die doen we gratis”

Dimitri Vegas tijdens een boottrip op Ibiza.
Jan De Meuleneir/Photo News Dimitri Vegas tijdens een boottrip op Ibiza.
Tien jaar na hun eerste ontmoeting keert reporter Jeroen Bossaert terug naar Ibiza om te kijken wat er van de droom van Dimitri en Michael Thivaios geworden is. In 2009 nog twee anonieme broers uit Willebroek, vandaag supersterren. Dimitri Vegas & Like Mike zweven tussen het exclusieve en het doodgewone. Van unieke ontmoetingen met beroemdheden en shows in exotische landen tot vermoeiende dagen tjokvol meetings en vluchten. Van festivaldagen met niks dan plezier tot baaldagen met een kater.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Henri Troyat

  Succes? Markske van de Kampioenen, die heeft succes.

 • Nico De Sagher

  Ha lol de shows zijn dan ook niets waard!!!

 • Lawrence Van Damme

  Hun arrogantie heeft nu toch zijn hoogtepunt bereikt hoop ik. Wat een slechte muziek en wat een slechte dj's. Geef mij maar goed techno van dj's die echt draaien en niet gewoon vanop de usb-stick met de handjes in de lucht.

 • Jurgen Smet

  hé, dat is goed, dan kom ik jullie in Willebroek halen met mijn auto, jullie spelen bij ons een set (die toch gratis is) en daarna breng ik jullie terug. een reuzeavond voor weinig geld; TOP :)

 • ronny cockuyt

  Krijgen ze dan een prive vliegtuig als bedanking of zo,je moet het maar durven verzinnen.