Diddy laat naam alwéér veranderen

Is het nu Diddy, SWAG, Puffy of Puff Daddy?!

AFP
Op de bank bij Ellen DeGeneres gaf hij al eens toe dat hij "er verslaafd aan is" en "een probleem heeft". Maar desondanks: Sean Combs, bekend als Puffy, Diddy, SWAG en Puff Daddy, heeft zijn naam alweer laten veranderen. 

De 48-jarige rappende ondernemer gaat tegenwoordig door het leven als LOVE a.k.a. Brother Love. Dat heeft de artiest zelf meegedeeld in een videoboodschap op Twitter. 

"Ik heb heel serieus nieuws", begint de zanger zijn video. "Ik heb hierover gebeden en ... ik wist dat het riskant was, omdat het soms wat oubollig kon zijn voor sommige mensen, maar ik besloot mijn naam opnieuw te veranderen."

Lees verder onder de video

Sean Diddy Combs on Twitter

I decided to change my name again! My new name is LOVE aka Brother Love. #TakeDat https://t.co/gArAXusygG

"Ik heb een probleem"

De 'I'll Be Missing You'-zanger vertelde een tijd geleden tegen talkshowhost Ellen DeGeneres dat het veranderen van zijn naam destijds ontstond omdat Sean in de derde persoon over zichzelf begon te praten. "Zoals beroemdheden dat doen omdat we gek zijn. We denken dat we het recht hebben om dat te doen, maar dat hebben we niet. Ik heb een probleem, ik geef het toe", aldus de rapper toen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.