Diana Ross treedt op tijdens Grammy Awards

EPA
Diana Ross (74) zal tijdens de Grammy Awards een speciaal optreden geven. Daarmee wil de Recording Academy een eerbetoon brengen aan de muzikale verwezenlijkingen van de Amerikaanse zangeres. 

De Recording Academy kondigde donderdag aan dat de 74-jarige Diana Ross één van de artiesten zal zijn die op 10 februari tijdens de Grammy Awards zal komen optreden. De organisatie wil de ‘Ain’t No Mountain High Enough’-zangeres daarmee meteen ook in de bloemetjes zetten, als dank voor haar jarenlange en succesvolle carrière. Ross behaalde maar liefst 42 nummer 1-hits, en bracht 91 singles en 59 albums uit. 

Naast Diana Ross komen onder andere ook de Red Hot Chili Peppers, Post Malone, Miley Cyrus, Camila Cabello, Cardi B en Shawn Mendes optreden. Alicia Keys zal de show presenteren. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.