dEUS breekt record met zeven uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique

Tom Barman stond dit jaar met dEUS op de Lokerse Feesten.
Illias Teirlinck Tom Barman stond dit jaar met dEUS op de Lokerse Feesten.
De Antwerpse rockgroep dEUS heeft met zijn komende tournee nu al zeven keer de Brusselse AB uitverkocht, dat is een record. De groep rond frontman Tom Barman (46) stoot daarmee Channel Zero en Arsenal, die er zes uitverkochte show op rij gaven, van de troon.

dEUS speelt de zeven concerten in het kader van de ‘Rewind’-tournee, waarop de band succesplaat ‘The Ideal Crash’ integraal zal spelen. Het record van zeven concerten wordt woensdag nogmaals gebroken, want er wordt nog een achtste concert toegevoegd aan de reeks. De tickets daarvoor zijn te koop op de website van de AB.

‘The Ideal Crash’, het derde album van dEUS, bestaat dit jaar twintig jaar. Naar aanleiding van ‘dEUS plays ‘The Ideal Crash’’ wordt het album in geremasterde versie heruitgebracht en geeft de band twintig concerten in heel Europa. Eind mei 2019 komt de band naar de Ancienne Belgique.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.