David Ngyah, Mooneye en Tessa Dixon zijn ‘De Nieuwe Lichting 2019'

Tessa Dixon is een van de winnaars van ‘De Nieuwe Lichting 2019'.
BELGAONTHESPOT Tessa Dixon is een van de winnaars van ‘De Nieuwe Lichting 2019'.
Zonet heeft Studio Brussel tijdens een Facebook Live-evenement de drie winnaars van haar talentenjacht ‘De Nieuwe Lichting’ bekendgemaakt. David Ngyah, Mooneye en Tessa Dixon behaalden de overwinning. 

Al sinds 2013 gaat Studio Brussel jaarlijks op zoek naar nieuw muzikaal talent. In het verleden behaalden o.a. Brihang, Equal Idiots en Tamino de overwinning. Dit jaar selecteerden juryleden Jeroen De Pessemier van The Subs, Flip Kowlier en Jan Paternoster van Black Box Revelation onder het toeziend oog van juryvoorzitter en presentatrice Kirsten Lemaire opnieuw negen acts die het tegen elkaar opnamen voor de overwinning. Het publiek mocht daarna stemmen op hun favoriet. De drie winnaars mogen een single opnemen in de DAFT-studio’s in Malmedy. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Luc Gielen

    Voor mij blijft Rafaël een topper die zeker bij de laatste 3 had moeten zijn ! Veel succes aan de winnaars !