Dancefestival Disneyland Paris kleurt Belgisch met Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Mike

Electroland, Disneyland Parijs
Dieter Bacquaert Electroland, Disneyland Parijs
Begin juli weerklinkt er weer stevige dancemuziek in Disneyland Paris. Met dank aan onder anderen Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies. Deze bekende Belgische dj’s staan op het podium staan van Electroland, een driedaags muziekfestival dat dit jaar in het teken staat van de Disney-schurken.

Uit de bol gaan op stevige beats kan niet enkel op Tomorrowland in Boom, maar ook in Disneyland Paris tijdens Electroland. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli vindt in het Walt Disney Studios Park de vierde editie plaats van dit populaire dancefestival. En de openingsavond kleurt dit jaar bijna helemaal Belgisch, want dan zullen MTTN (Anouk Matton), Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Mike het beste van zichzelf mogen geven op dit magische podium. Twee weken later staan ze ook alle vier op de Main Stage van Tomorrowland.

Electroland, Disneyland Parijs
Dieter Bacquaert Electroland, Disneyland Parijs

Voor Lost Frequencies en MTTN is het de allereerste keer dat ze mogen spelen op Electroland, Dimitri Vegas & Like Mike zijn voor een tweede keer van de partij en daar zijn de broers maar al te blij om. “Als kleine jongens kwamen we vaak met onze ouders naar Disneyland Paris en het is maf om hier nu na zoveel jaar te mogen draaien”, zei Dimitri, de grootste Disneyfan van de twee, in 2018. “Dit is zonder twijfel één van de uniekste plekken waar we deze zomer zijn geweest. We hebben speciaal wat kleine Disney-invloeden in onze set gestoken.”

Naast de muziek staat ook de beleving centraal tijdens Electroland. Zo draait dit jaar alles rond de Disney-schurken Ursula (De Kleine Zeemeermin), Hades (Hercules) en de Boze Koningin (Sneeuwwitje) die boven het festival hangen. Daarnaast zijn er ook indrukwekkende licht- en projectieshows met speciale effecten op de iconische Hollywood Tower Hotel en blijven verschillende attracties open na zonsondergang. En die combinatie slaat duidelijk aan. Elk jaar lokt het festival meer bezoekers, waaronder ook een heleboel Belgen.

Op zaterdag is Martin Garrix de headliner van dienst. De Nederlandse dj debuteert op Electroland en mag meteen het Walt Disney Studios Park op zijn grondvesten doen daveren met zijn grootste hits, waaronder ‘Animals’ en ‘Scared To Be Lonely’. Ook de Franse house-dj en producer Martin Solveig speelt op de tweede dag van dit festival. 

Tickets voor Electroland zijn vanaf 4 maart te koop via electroland.disneylandparis.com.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Hendriks

    Laten we hopen dat we tegen die tijd al van het Corona virus af zijn.