Dana Winner strikt Il Divo voor Sportpaleisconcert

Een dag na haar 55ste verjaardag heeft Dana Winner groot nieuws. Haar concert in de Lotto Arena op 31 oktober zal verhuizen naar het Sportpaleis. Daar is niet alleen plaats voor 18.000 extra fans, maar ook voor enkele special guests. Zo wist Dana Winner de internationale zanggroep Il Divo te strikken.

"Deze show wordt nog mooier, maar zeker ook intiemer én indrukwekkender dan alles wat ik tot nu heb gedaan. Il Divo trad eerder al op met supersterren als Barbra Streisand en Céline Dion. Ik beschouw het dan ook echt als een eer om dat lijstje te mogen vervoegen", zegt de zangeres. "Dit wordt wellicht de grootste show uit mijn carrière, want de komende maanden mag ik nog enkele andere gastartiesten bekendmaken."

Tickets voor 'One Night Only - Dana Winner invites' zijn vanaf nu te koop.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Karl Stynen

    Voor El Divo zou ik me wel vrijmaken maar de rest van de avond Dana Winner, denk het niet. Is zoals destijds Helmut Lotti in concert met de Drie Tenoren. Die mocht toen ook een beetje meedoen.