Daar zijn de geruchten weer: “Spice Girls werken aan nieuwe hits mét Victoria Beckham”

EPA
Fans van de Spice Girls kunnen zich verheugen op nieuwe hits. Volgens het Britse Mirror werken de dames namelijk aan nieuwe muziek. Gespeculeerd wordt zelfs dat Victoria Beckham weer meedoet.

“Ze zijn samengekomen in Londen om hun ideeën op een rijtje te zetten en om nieuwe muziek op te nemen. Het is heel spannend. Het bevindt zich in de beginfase, maar het gebeurt wel”, onthult een insider. “Ze hebben ook contact gehad met Victoria om te kijken of zij ook hierbij betrokken kan worden.”

Terwijl de andere Spice Girls vaak terughoudend waren in het onthullen van eventuele toekomstplannen van de meidenband, heeft Mel B altijd geroepen dat er ooit nieuwe muziek zou komen. Mocht het daadwerkelijk gebeuren, dan zou het de eerste nieuwe muziek van de meiden zijn in twintig jaar tijd. In 2000 verscheen hun laatste album Forever.

Eerder dit jaar gaven Scary Spice Mel B, Baby Spice Emma Bunton, Sporty Spice Mel C en Ginger Spice Geri Horner dertien concerten. Grote afwezige was Posh Spice. Victoria had geen zin in de tournee omdat ze het te druk had met haar modemerk.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marijke Molenberghs

    Daar zijn albums voor en dan merk je er niets van En de geluidsinstallatie en zanginstalatie met kan je ook het hele lied aan te kunnen zingen en de hoogte en de lage tonen dat is de geluidsinstallatie en de zanginstalatie. En Britney Spears doet het ook.

  • marcel roten

    Springen op de planken al playbackend want geen een van de 5 kan zingen en daar staan ze voor in de rij om een ticket te bemachtigen !!!

  • Erwin Bontinck

    Wie zit hier op te wachten?