Exclusief voor abonnees

Concerten kúnnen weer, maar wie begint eraan? “Eén op drie stoelen vullen: dat is gewoon niet rendabel”

Met 1,5 meter afstand tussen de plaatsen loopt het Antwerpse Sportpaleis voor nog geen derde vol: geen optie volgens de organisatoren.
Photo News Met 1,5 meter afstand tussen de plaatsen loopt het Antwerpse Sportpaleis voor nog geen derde vol: geen optie volgens de organisatoren.
Grote evenementen met meer dan 800 aanwezigen kúnnen weer, als ze groen licht krijgen van het evenementenloket. "Er zal méér mogelijk zijn, zelfs in voetbalstadions", zegt Marc Van Ranst. Maar gaat er ook meer plaatsvinden? "Voor ons lost het alvast niets op”, zegt Jan Van Esbroeck van het Sportpaleis.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • paul van de velde

    Ik zie ook niet waarom het niet zou kunnen door gaan. De mensen nemen allemaal toch goed hun verantwoordelijkheid zie ik overal. Iedereen mag op vakantie gaan geen enkel probleem toch. Als concertje afgelopen is ga je toch 10 dagen in afzondering .

  • Jo Van Echelpoel

    Genieten is niet meer de essentie van concerten. Opbrengen moeten we nu alles in handen is van het kapitaal voor het kapitaal. Leuk toch dat standenverschil met geld?