Christoff op ‘schrijfkamp’: “Ik hoop dat we naar huis gaan met nieuwe hits”

Christoff op schrijfkamp
rv Christoff op schrijfkamp
Christoff (43) is momenteel onbereikbaar. De zanger sluit zich drie dagen af van de buitenwereld om samen met een dertigtal topproducers en tekstschrijvers aan nieuwe muziek te werken. Een echt schrijfkamp, als het ware. 

“Het is een unieke manier om meteen met de artiest de sound te bepalen en de teksten te schrijven", zegt Floris van Dino Music. “In Nederland zijn er al veel artiesten die op deze manier werken, in Vlaanderen is het minder bekend." Christoff zelf is alvast blij met deze manier van werken. “Het is voor mij allemaal nieuw, maar ik vind het spannend om zelf zo betrokken te zijn en mijn ideeën te kunnen delen met deze mensen", vertelt hij. “Het voelt aan als een nieuwe start, en ik heb er enorm veel zin in.” 

Christoff heeft in ieder geval goede hoop dat hij resultaat boekt voor zijn nieuwe album. “Ik heb het gevoel dat we vrijdag terug naar huis gaan met enkele hits”, lacht hij.

Christoff op schrijfkamp
rv Christoff op schrijfkamp5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Annelore vande velde

  Christoff zijn liedjes zijn top er zit in vele waarheid in .beter als in alle andere muziek .de muziek van tegenwoordig trekt op niks .dus laat christoff zijn muziek maken zoals hij da wil . Hij is een topper

 • Peter Janssens

  Dus die zanger pleegt eigenlijk plagiaat met andermans zang en teksten? Zo kan ik het ook.

 • gilbert dejonghe

  Dat hij maar liedjes schrijf met meer snelheid in in plaats van die jankers .

 • Liesbeth Cuppens

  Een week op schrijfkamp om teksten op te stellen? Sorry, maar ik geloof niet dat deze liedjes een groter succes zullen kennen dan zijn andere. Goede ideeën komen op een moment dat je je er het minste aan verwacht: douchen, wandelen, andere ontspannende activiteiten.

 • Pier Langemans

  Bahahaha diepgaande teksten... Echte artiesten schrijven zelf hun tekst...