Carlos Santana brengt eigen wietlijn op de markt

Na de muziekindustrie wil Carlos Santana nu ook de cannabisindustrie veroveren.
EPA Na de muziekindustrie wil Carlos Santana nu ook de cannabisindustrie veroveren.
Na de muziekindustrie wil Carlos Santana nu ook de cannabisindustrie veroveren. De 72-jarige gitarist begint zijn eigen lijn van wiet en producten op basis van cannabisolie, zo onthulde hij aan Amerikaanse media.

Carlos ontwerpt zijn collectie voor het Amerikaanse bedrijf Left Coast Ventures, dat eerder al samenwerkte met nabestaanden van Bob Marley en Grateful Dead-drummer Mickey Hart. De producten moeten deze zomer in verschillende zaken in Californië op de plank liggen.

Santana maakt zich al jaren hard voor de legalisatie van marihuana in de Verenigde Staten. Volgens de muzikant kan de plant een helende werking hebben. De gitarist is de zoveelste ster die zich bezighoudt met cannabis. Ook Drake, Snoop Dogg, Jim Belushi en Willie Nelson hebben groene vingers.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nail Cingoz

    Lekker gewoon!!goe bezig.