Britse band Her’s sterft samen met manager bij ongeval in Californië

Band Her's
RV Band Her's
De twee leden van de band Her's zijn omgekomen bij een auto-ongeluk in Californië. Ook hun tourmanager kwam daarbij om het leven. Dat meldde hun platenfirma Heist or Hit op Facebook.

Stephen Fitzpatrick en Audun Laading waren samen met manager Trevor Engelbrektson onderweg naar een optreden dat ze zouden geven in Santa Ana. Ze waren bezig aan een tournee van 19 concerten door Noord-Amerika. Eerder deze maand trad het duo uit Liverpool op op festival SXSW.

Het label van Her's maakte het nieuws vandaag bekend op social media. “Onze harten zijn gebroken. Ze waren een van Engelands meest geliefde aanstormende bands. Als mensen waren ze warm, aardig en hilarisch. Zeggen dat ze hecht waren doet geen recht aan hun vriendschap, die prachtig was om te zien: ze hielden van elkaar als broers. Onze gedachten zijn bij de families van Stephen, Audun en Trevor in deze extreem moeilijke tijd.”

De Britse Stephen en Noorse Audun leerden elkaar kennen tijdens hun studie in Noorwegen. In 2018 kwam hun debuutalbum Invitation To Her's uit. De band gaf afgelopen jaar een aantal concerten in ons land, onder andere in de Brusselse Botanique en in Leffinge tijdens Leffingeleuren.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Verstappen Martine

    RIP veel sterkte aan familie, vrienden en fans

  • Rudy Mestdag

    Veel sterkte aan de familie . Moge ze rusten in vrede .