Britney emotioneel om jubileum debuutsingle

Britney Spears
EPA Britney Spears
Britney Spears (36) stond dinsdag stil bij het twintigjarig jubileum van ‘... Baby One More Time’. De zangeres debuteerde op haar zestiende met de single.

“Het is moeilijk te beschrijven wat deze dag voor mij betekent”, schreef ze op Twitter. “Twintig jaar geleden hoorde de wereld voor het eerst mijn muziek. Er is zoveel gebeurd in de tussentijd. Ik wil mijn fans bedanken die er vanaf dag één voor me zijn geweest.”

De zangeres plaatste bij haar tweet een clipje dat destijds achter de schermen werd opgenomen. Later kwam Britney nog een keer terug op het jubileum. “De steun van over de hele wereld heeft alles voor mij betekend.”

In een langere versie van het filmpje dat ze op YouTube deelde, is een interview met een piepjonge Britney te zien van voor haar doorbraak. “Als ik mijn liedje op de radio zou horen, dan zou dat zo cool zijn. Dat zou ik echt te gek vinden”, zegt de tiener daarin enthousiast.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Berthie Gijsen

    Mooie plaat en ook zangeres.

  • Mark Verlot

    Wat ooit een schoolmeisje was......