Bradley Cooper en Lady Gaga bestormen hitlijsten met duet uit 'A Star Is Born'

AP
Het duet 'Shallow' van Bradley Cooper en Lady Gaga bestormt de hitlijsten. Het nummer uit de film 'A Star Is Born', die vanaf morgen ook bij ons te zien is, werd al meer dan 12.000 keer gedownload. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Hiermee staat het lied op de 14e plek van de 'all genre digital song chart'. Het is voor Cooper de eerste keer dat hij met een lied in de hitlijsten belandt. Experts verwachten dat het nummer de komende week nog flink zal stijgen wanneer het lied opgepikt wordt door radiozenders, wat de verkoop van het nummer nog zal opstuwen.

'A Star is Born' is de derde remake van de filmklassieker uit de jaren dertig over een rockster die een serveerster de kans geeft om door te breken als zangeres. Het is de eerste filmrol voor Lady Gaga en de eerste maal dat Bradley Cooper ('The Hangover') een film regisseert. De recensies zijn lovend; beide acteurs worden getipt voor een Oscar.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lies Suykerbuyk

    Gisteren de film gezien. Heel goeie film met mooie liedjes!

  • eric brack

    Lady Gaga kan echt wel zingen.

  • An Vermaelen

    Mooi liedje, goed gezongen! Ik hoop dat zowel de film als het liedje het goed mogen doen in de charts!