Blinde Filipijnse student zingt karaoke in winkelcentrum en wordt opgespoord door Sam Smith

Zanger Sam Smith stuitte op de cover van een blinde Filipijnse student.
Twitter Sam Smith / AP Zanger Sam Smith stuitte op de cover van een blinde Filipijnse student.
Een filmpje waarin een blinde Filipijnse student het liedje ‘Too Good at Goodbyes’ van Sam Smith covert op een karaokemachine in een supermarkt, ging afgelopen weekend viraal. Zijn opmerkelijke zangtalent, is ook de Britse zanger zelf niet ontgaan. Die rekende op de kracht van sociale media om de jongen op te speuren.

Een video van een Filipijnse jongen die de show steelt op een karaokemachine in een winkelcentrum, en dat op de tonen van ‘Too Good at Goodbyes’ van Sam Smith. Heel wat mensen bleven verbaasd achter na het bekijken van het filmpje, want de student zingt net iets beter dan de gemiddelde karaokezanger. Het duurde dan ook niet lang voor het filmpje als een lopend vuurtje het internet rondging, en ook tot bij de Britse zanger Sam Smith zelf kwam. Die was zo overdonderd, dat hij de hulp inriep van Twitter om de jongen te vinden. “Wie is dit?! Wie je ook bent, je bent niet van deze wereld!”

Met de kracht van het internet duurde het niet lang voor het duidelijk werd dat de jongen Carl Malone Montecido heet, een blinde Filipijnse student. Die blijkt niet zo onbekend te zijn, want in zijn thuisland deed hij al mee aan een talentenjacht, en binnenkort zal hij ook naar een internationale wedstrijd in de Verenigde Staten afreizen om zijn land te verdedigen. 

De video zelf werd door een toevallige passant gemaakt, die getuigde aan Daily Mail dat alle voorbijgangers bleven staan om verwonderd naar het optreden van de jongen te luisteren. Intussen werden de beelden al meer dan 12 miljoen keer bekeken. De tweet van Smith kreeg bijna een miljoen likes.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • zina riffia

    Wauw prachtig!