BLØF speelt grootste Belgische show ooit in Lotto Arena

BLØF staat vanavond in de Lotto Arena. Het wordt de grootste show in België ooit voor de Nederlandse band.
ANP BLØF staat vanavond in de Lotto Arena. Het wordt de grootste show in België ooit voor de Nederlandse band.
BLØF staat vanavond in de Lotto Arena. Met 4000 verkochte tickets wordt het de grootste show in België ooit voor de Nederlandse band.

Door de hit ‘Zoutelande’ is het succes van BLØF in België in een stroomversnelling gekomen. Het duet met de Belgische zangeres Geike Arnaert stond in ons land liefst 39 weken in de Ultratop, waarvan zes weken op nummer 1.

"We zijn zo blij dat we nu vaker in België kunnen spelen. Het is helemaal bijzonder voor ons dat we zo'n grote eigen show kunnen doen voor onze Belgische fans", zei zanger Paskal Jakobsen eerder. "Het wordt een prachtige avond met een dwarsdoorsnede van ons repertoire. We kijken er erg naar uit."

BLØF treedt op 8 december ook op in de AB in Brussel. Op 14 en 15 december sluit de band in Nederland het jaar af met concerten in Rotterdam Ahoy.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • kris vanherck

    onbegrijpelijk dat het niet vol zat!!!! Blof is stevige Nederlandstalige muziek van de bovenste plank. Zoutelande mag dan wel een grote hit zijn het is helemaal niet hun beste nummer Wij hebben genoten van de eerste minuut, de twee uur vlogen om en waren wat mij betreft veel te kort. Het was geweldig!