Beyoncé komt volgende maand met een nieuw visueel album

Een beeld uit de trailer van ‘Black is King’
BSRagency BACKGRID Een beeld uit de trailer van ‘Black is King’
Beyoncé (38) brengt volgende maand een visueel album uit voor Disney+. ‘Black Is King’ is vanaf 31 juli exclusief te zien bij de streamingdienst, maakte de zangeres zaterdagavond bekend.

Beyoncé schreef, regisseerde en produceerde het visuele album zelf. De release komt iets meer dan een jaar na Disneys ‘The Lion King’-reboot waarvoor de zangeres de stem van Nala insprak. Dat is niet geheel toevallig, want de liedjes zijn gebaseerd op die van de film. Ook andere sterren uit ‘The Lion King’ werkten mee aan het album.
‘Black Is King’ is een eerbetoon aan zwarte gezinnen door de geschiedenis. "De film is een tijdloos verhaal dat het heden informeert en hervormt. Een hereniging van culturen en gedeelde overtuigingen. Een verhaal over hoe de meest gebroken mensen een buitengewoon geschenk en een doelgerichte toekomst hebben", laat Disney weten in een verklaring.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.