Beyoncé en Jay Z gaan voor Belgische choreograaf in nieuwe clip

Beyoncé en Jay Z kiezen voor Belgische choreograaf.
YouTube Beyoncé en Jay Z kiezen voor Belgische choreograaf.
Uit het niets dropten Beyoncé en haar echtgenoot Jay Z een gezamenlijk album getiteld 'Everything Is Love'. Ondertussen heeft de eerste single, 'Apes**t', al een videoclip, en die heeft ook een Belgische toets. 

De choreografie in de video was immers de verantwoordelijkheid van de Vlaams-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui (42), zo schrijft De Standaard. De man is ook regisseur en artistiek directeur van Ballet Vlaanderen en Eastman. Het decor voor de dansers was bovendien erg exclusief: de opnames vonden plaats in het Louvre te Parijs. 

Cherkaoui werkt niet voor het eerst samen met de beroemde zangeres. Eerder dit jaar nam hij ook haar optreden tijdens de Grammy's al voor zijn rekening. Hij liet de toen hoogzwangere wereldster balanceren op een achteroverhellende stoel. "Dat heb ik wel eerst eens zelf geprobeerd", vertelde hij toen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.