Bart Peeters zet (eindelijk) de stap naar de digitale wereld

© VRT Joost Joossen
Fans van Bart Peeters waren tot nu toe verplicht om zijn cd's in een winkel te bestellen of te kopen, maar daar komt nu verandering in. De muzikant heeft de stap naar de digitale wereld gezet.

Zijn recentste album 'Brood voor Morgenvroeg' was al online beschikbaar, maar vanaf nu geldt hetzelfde voor ál zijn platen. Zijn hele oeuvre is beschikbaar op Spotify, iTunes, Apple Music en Deezer. Dat meldt Showbizzsite.

Een beetje laat, zou je kunnen zeggen, maar voor Bart zelf is de tijd precies juist. "Het is misschien vreemd dat het zo lang geduurd heeft, maar we wilden het juiste moment kiezen en voelden dat de tijd er nu rijp voor is", verklaart hij. 

Wie Bart liever live aan het werk ziet, kan deze zomer nog terecht op onder meer Zeverrock, de Lokerse Feesten en Pop@Park in Zaventem. Hij staat ook nog drie keer in het Antwerpse Rivierenhof, maar die optredens zijn helemaal uitverkocht.
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Koen Huyck

  Jan, ik denk niet dat je beseft wat die man zijn jaarinkomen is. Heel veel concerten + goed betaald presentatiewerk voor tv-programma's. Hij zal echt geen boterhammetje minder moeten eten dan anders...

 • Marco Maerten

  Deze man verdient meer dan waardering,niet enkel om zijn veelvuldige(al dan niet komische) typetjes die hij al neerzette,maar ook op zijn nuchtere visie op de samenleving..blijkbaar zijn er mensen en strekkingen die dit moeilijk kunnen verteren.

 • Danny Dernacourt

  ocharme de digitale wereld, oei oei

 • René Mattyns

  Beetje laat? Wil hij nog iets verkopen zal 'm moeten volgen, of 't zal gene vette meer zijn, als het al vet was.Domme uitleg

 • DIRK VAN DESSEL

  Oei, daar is hij weer en ik dacht dat we er nu eindelijk definitief van verlost waren....