Backstreet Boys komen met nieuwe single

Backstreet Boys in 1999.
ap Backstreet Boys in 1999.
De Backstreet Boys hebben de daad bij het woord gevoegd en trakteren hun fans op een nieuwe single die de titel 'Don't Go Breaking My Heart' kreeg. Het is het eerste nieuwe werk van de groep sinds vijf jaar. De groep toonde via Instagram het artwork van de song die donderdag in première gaat.

De groepsleden beloofden vorige maand, bij de viering van hun zilveren jubileum, al dat ze door zouden gaan. "Op 20 april 1993 werden we de Backstreet Boys", twitterde de band bij een foto uit die tijd. "Als je ons 25 jaar geleden had verteld dat we nu nog steeds muziek zouden maken, hadden we je nooit geloofd." De mannen lijken nog lang geen genoeg te hebben van de muziekwereld. "Wie is klaar voor nog eens 25 jaar?"

Na het uitkomen van de single vertrekken de boys weer naar Las Vegas waar ze de hele zomer te bewonderen zijn bij een reeks concerten in het Zappos-theater.

Excuse the dad joke but… we’re back 😉 NEW BACKSTREET BOYS SINGLE “DON’T GO BREAKING MY HEART” OUT MAY 17TH

Een foto die is geplaatst door null (@backstreetboys) op
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • laurens heyrman

  kathy t9ch. 1 ervan is succesvol advokaat en de groep is teruggekomen na enorm lang en veel aandringen van fans. hun optredens zijn ook nooit volledig gestopt en ze waren 5 jaar geleden nog stinkend rijk en aan het dromen van een vervolg. Dat is als beweren dat justin timberlake, foo fighters, editors, coldplay, u2 geld nodig heeft omdat ze muziek blijven maken...

 • Joke Hoste

  Na 25 jaar zijn ze er nog steeds... Neem nu bijv... Westlife, 'n sync ,take that, one direction,.... Allemaal verdwenen....

 • Kathy Ranson

  Geld is waarschijnlijk op

 • Glenn Verbeeck

  Was vroeger best wel een goede groep