Ava Max evenaart ultratoprecord Lady Gaga

Ava Max
Photo News Ava Max
De Amerikaanse zangeres Ava Max (25) staat met haar single ‘Sweet But Psycho’ voor de negende opeenvolgende week op nummer 1 in de Vlaamse ultratop. Dat is een record.

Ava Max’ ‘Sweet But Psycho’ evenaart met 9 weken op 1 het 10 jaar oude record van Lady Gaga’s ‘Poker Face’ als de langst op 1 genoteerde single ooit voor een Amerikaanse zangeres. Dat is opmerkelijk, zeker omdat de zangeres met Albanese roots door haar fans weleens het jongere zusje van Lady Gaga wordt genoemd.

In de albumlijst dendert Niels Destadsbader intussen verder. Hij blaast het een 16de week uit op 1 in de albums met ‘Dertig’, Tourist LeMC klimt na zijn Lotto Arena-concert weer naar 2 met zijn gouden derde album ‘We begrijpen mekaar’ en gaat er ook weer op vooruit met de voorgangers ‘En route’ (51-20) en ‘Antwerps testament’.

Ariana Grande is de hoogste nieuwe op 5 met ‘7 Rings’, dat al meteen haar hoogste singlenotering tot nu toe wordt (gedeeld met ‘No Tears Left To Cry’), en haalt een nieuwe piek op 7 met ‘Thank U, Next’ 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.