Arno maakt podiumcomeback na gevecht tegen kanker

Arno maakt zijn comeback.
Canvas Arno maakt zijn comeback.
“Goeienavond, ik ben blij dat iedereen betaald heeft”: met die gevleugelde woorden maakte een kale en 20 kilo lichtere Arno Hintjens (71) gisteren zijn opvallende podiumcomeback in Werchter, die we vandaag te zien kregen op tv. De rockzanger trad voor het eerst weer op nadat hij vorig jaar de diagnose van pancreaskanker kreeg. 

Arno onderging drie keer chemotherapie en na de derde sessie, op 20 januari 2020, speelde hij nog de pannen van het dak in de Ancienne Belgique in Brussel. Op 11 februari stond hij de laatste keer op het podium, want enkele dagen later moest hij onder het mes. De zanger was enkele weken buiten strijd, maar intussen lijkt hij voldoende hersteld. Arno sloot gisterenavond Rock Werchter for LIVE2020 af. De zomerbar van Werchter blijft nog tot eind juli open.

Arno maakt zijn comeback.
Canvas Arno maakt zijn comeback.11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy Vervaet

  Die man is door het oog van de naald gekropen,want bij pancreaskanker heb je maar een paar procent overlevingskans,als er geen uitzaaiingen zijn dan nog!Ik wens deze topper veel succes!

 • Yves Steenssens

  Als zeventiger bewonder ik Arno des te meer omdat hij de moed niet liet zakken na deze toch zware diagnose - zelf ontsnapte ik ook vele keren(min. 40 keer) aan de dood - het gaat je goed beste vriend .

 • Ronny Demeyere

  Proficiat Arno, een echte no nonsens westvlaamse vechter.

 • Patrick Peeters

  Fantastisch dat hij er weer staat! Ik wens hem het allerbeste.

 • Niels Dewulf

  Komaan doe zo voort veel sterkte en hoop dat je nog mooie liedjes maakt