Ariana Grande verbreekt record Adele met nummer ‘Thank u, next’

Ariana Grande in de iconische 'Mean Girls' scène met het al even iconische 'burn book'.
YouTube Ariana Grande in de iconische 'Mean Girls' scène met het al even iconische 'burn book'.
Het nummer ‘Thank u, next’ van Ariana Grande heeft een record gevestigd. De video van het lied, dat gericht is aan alle exen van de Amerikaanse zangeres, werd binnen vier dagen 100 miljoen keer bekeken. Dat heeft de muzieksite Vevo bekendgemaakt. 

Grande bracht het nummer uit nadat zij en Pete Davidson uit elkaar waren gegaan. De 25-jarige zangeres verbreekt met haar clip het record van de Britse zangeres Adele. Zij had in 2015 met de beelden van ‘Hello’, de single waarmee ze haar comeback maakte, vijf dagen nodig voor dat aantal views op YouTube.

In ‘Thank u, next’ zingt Grande met genegenheid over Davidson, met wie ze zich in juni verloofde. Ook een andere geliefde, de rapper Mac Miller, komt aan bod. Hij overleed in september door een overdosis.

Grande bedankte haar fans via Twitter voor de overweldigende aandacht. In de video figureren bekendheden als de actrice Jennifer Coolidge, collega Troye Sivan en Kris Jenner, de matriarch van de familie Kardashian.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.