Ariana Grande krabbelt recht na relatiebreuk: “Ik wil snel op tournee”

Ariana Grande
EPA Ariana Grande
Ariana Grande wil toch snel van start gaan met haar ‘Sweetener’ tour. Dat liet de zangeres weten op Twitter, nadat een fan haar had gevraagd naar de plannen.

De 25-jarige keerde maandag na een week afwezigheid terug op Twitter. Ze had niets meer gepost sinds bekend was geworden dat haar relatie met Pete Davidson op de klippen was gelopen. Eerder leken de plannen voor een nieuwe tournee in de koelkast te belanden, na de dood van Mac Miller, de ex van de zangeres.

Eind september schreef Ariana op Twitter dat het idee lang van huis weg te zijn haar bang maakte. Ze bevestigde eerder dat ze een angststoornis heeft overgehouden aan de aanslag bij haar concert in Manchester in 2017.

Een fan vroeg haar maandag na haar terugkeer op Twitter of er al iets duidelijk is over de ‘Sweetener’ tour. “Als dat niet zo is, niet stressen. We willen dat je er klaar voor bent om op tournee te gaan”, schreef de vrouw daarbij. Ariana antwoordde: “Ik ben er klaar voor. Mijn hart heeft dit nodig. We zijn nog een paar zaken aan het afronden maar ik probeer zo snel mogelijk de data met jullie te delen.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mario Tersago

    De ene dag gaat het niet goed, de volgende gaan ze uiteen en twee dagen later is iedereen al terug op z'n voetjes.. Een hele hoop inkt voor niets gevloeid.