Ariana Grande blikt terug op één jaar ‘Thank U, Next’: “Ik heb nog steeds een miljoen vragen”

Ariana Grande
DR Ariana Grande
Een jaar geleden bracht Ariana Grande (26) ‘Thank U, Next’ uit, waarin ze onder meer over haar ex-geliefden zong. Het lied groeide uit tot een wereldwijde hit, en leerde de zangeres ook heel wat levenslessen. Dat vertelt Ariana op Twitter. 

“Gelukkige verjaardag, ‘Thank U, Next’”, begint Ariana Grande haar bericht op Twitter. “Ik kan niet geloven dat ik het afgelopen jaar meer tijd alleen doorbracht dan ik mijn hele leven deed. Ik kan niet geloven hoeveel sessies met mijn therapeut ik had. Hoe vaak ik dit lied gezongen heb. Hoeveel ik geleerd heb en hoeveel beter ik ben geworden en hoeveel ik nog moet leren beter moet worden.” In een volgend bericht gaat ze verder: “Het is een ongelofelijk productief, emotioneel, wild en toch gelukkig jaar geweest. Ik ben dankbaar voor mijn fans die me eindeloos veel kracht, energie en inspiratie hebben gegeven en voor mijn vrienden, die me onderweg en thuis hebben gesteund. Ik weet zeker dat ze net zo uitgeput zijn als ik.” 

(Lees verder onder de tweet)

Maar de liefde, die is nog steeds één groot vraagteken, geeft ze toe. “Ik heb nog steeds geen flauw idee hoe een persoonlijk leven eruit ziet, anders dan wat rondhangen met puppies en een biggetje. Al heb ik ontdekt dat dat meer dan genoeg is.”  Van liefdesverdriet is echter geen sprake meer. "Ik heb nog altijd een miljoen vragen, maar ik heb het geaccepteerd en ik voel me beter. Dat is volgens mij het delen waard."

De zangeres bracht vorig jaar november het nummer ‘Thank U, Next’ uit vlak na de breuk met haar ex Pete Davidson, met wie ze enkele maanden was verloofd. Ook een andere ex-geliefde, rapper Mac Miller, komt in het liedje aan bod. Hij overleed vorig jaar september door een overdosis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.