Alweer een Nederlands festival dat Boef schrapt van zijn affiche

Rapper Boef
Goedefroit Music Rapper Boef
Paaspop schrapt het optreden van rapper Boef uit het programma. De organisatie van Paaspop keurt Boefs controversiële en provocerende uitlatingen over vrouwen van afgelopen week af. Paaspop is na Muze Misse in Oss het tweede muziekfestival in Nederland waar Boef niet meer welkom is.

"Na nieuw en weloverwogen intern beraad is de conclusie getrokken dat de show van Boef geannuleerd dient te worden. Een conclusie waar een groot deel van het Paaspop-publiek achter staat, gezien de vele reacties die Paaspop ontvangen heeft'', maakte de organisatie bekend.

Boef zou op zondag 1 april optreden in Schijndel. "Bezoekers hebben voor Paaspop de allerhoogste prioriteit. Zij komen naar het festival om drie dagen en nachten feest te vieren, vrienden te maken, te verbroederen en een zorgeloze tijd te hebben. Spanningen vanwege een controversiële show passen daar niet bij."

Ook diverse optredens in het buitenland van Boef gaan niet door, want GOfun Partyvakanties, het jongerenmerk van reisorganisatie Corendon, heeft de samenwerking met de rapper opgezegd. "Na een gesprek met Boef en zijn management hebben we in gezamenlijk overleg besloten om de samenwerking tussen rapper Boef en GOfun te beëindigen'', meldt de organisatie van jongerenreizen.
52 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • frieda schaut

  hij heeft zijn excuses aangeboden, maar nadien beging hij dezelfde fout! misschien is dit om nog meer in de belangstelling te staan, ondanks dat zijn inkomen ferm zal slinken!

 • sophie accou

  Wordt dat allemaal niet te veel opgeblazen??? Hij is een mens, geen robot, mensen maken nu eenmaals fouten!!

 • Kahraman Degisim

  Er zijn er hier die hem vergelijken met Snoop Dogg. Jongen je kent er niks van

 • dirk driessens

  Als die gast speelde verzette ik mijn radio ... omdat hij denkt dat hij ruig is vind iedereen zijn muziek goed ?? Wel hij heeft zijn ware gelaat getoont hoe hij denkt over onze waarde en normen dat hij terug naar maroco gaat als he them hier stoort de vrouwen zien of zijn gangster zo daar sucses heef t... hahahah

 • Karine Roeland

  Chantal Prez, jij bent tegen alles wat Vlaams is zeker?? Telkens als je iets post ben je contra Vlaams en pro vreemdelingen.