Album Lady Gaga komt op 29 mei uit

Lady Gaga
Photo News Lady Gaga
Lady Gaga (34) heeft een nieuwe datum gevonden waarop ze haar album ‘Chromatica’ uitbrengt. De plaat ziet op 29 mei het levenslicht, zo maakte de zangeres woensdag bekend via Instagram.

‘Chromatica’ komt zeven weken later uit dan gepland. Vanwege de coronacrisis stelde Gaga de release uit. “Dit is een hectische en angstige tijd voor ons”, zo schreef ze eind maart. “Hoewel ik geloof dat kunst een van de sterkste zaken is die ons kan helpen in dit soort tijden en ons plezier en kracht kan schenken, voelt het niet goed om een nieuwe plaat uit te brengen terwijl de wereld worstelt met een pandemie.”

‘Chromatica’ wordt het zesde studioalbum van de Amerikaanse zangeres. De laatste studioplaat, Joanne, dateert uit 2016. Daarna speelde ze nog wel in de remake van de film ‘A Star is Born’. Voor het nummer ‘Shallow’ uit die film, een duet met acteur Bradley Cooper, won ze een Oscar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.