‘This Is Us’-actrice Chrissy Metz tekent platencontract

Chrissy Metz
AFP Chrissy Metz
Chrissy Metz (39) brengt dit jaar een countryplaat uit. De actrice uit onder meer This Is Us tekende maandag een contract bij het label Universal.

Vorig jaar maakte Metz indruk toen ze live zong tijdens de uitreiking van de Academy of Country Music Awards, waar ze samen met onder meer Carrie Underwood op het podium stond. Ze zingt ook een van de liedjes van de soundtrack van haar film ‘Breakthrough’. Dat nummer, het door Diane Warren geschreven ‘I'm Standing With You’, werd maandag genomineerd voor een Oscar. "Het zou nog een understatement zijn als ik zou stellen dat ik er enorm naar uitkijk deze levenslange droom waar te maken", aldus Metz in een statement maandag. "Muziek is altijd mijn eerste liefde geweest, dus dit is echt een cadeautje."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.