‘The Voice’-winnaar IBE heeft gouden plaat beet voor ‘Table Of Fools’

Ibe 'Table of Fools'
karel uyttendaele Ibe 'Table of Fools'
Goed nieuw voor IBE (17), de winnaar van het laatste nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Met zijn eerste single ‘Table Of Fools’ heeft de jonge zanger een gouden plaat beet. Dat is opmerkelijk, gezien de single zo meteen ook de langstlopende solohit ooit voor een ‘The Voice’-winnaar is. 

IBE heeft enkele succesvolle maanden achter de rug. Aan het begin van de zomer liet hij tijdens Genk On Stage voor het eerst zijn festivalset horen. Een dag later volgde Rock Werchter, en afgelopen weekend was er Crammerock. Daar kreeg IBE plots een geschenk in hand: een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van de single ‘Table Of Fools’.

‘Table Of Fools’ is meteen de langstlopende solohit ooit voor een ‘The Voice’-winnaar. Het nummer verscheen op 31 mei dit jaar en staat na 14 weken nog steeds bovenaan de Vlaamse hitparade. De song hoort deze week opnieuw bij de 5 meest gespeelde radiohits in Vlaanderen en staat in de top 20 van meest gestreamde en gedownloade nummers.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Oplinus

  Fan van Ibe sedert zijn eerste noot. Een parel die we moeten koesteren,

 • Axl Pelgrims

  Schoon prestatie dat wel, maar ben ik nu echt de enige die dit nummer en deze zanger liever niet dan wel hoort?

 • Van Eersel Guy

  Knappe prestatie, doe zo verder man!

 • CODO WAREGEM

  Prachtig en gefeliciteerd. Ik moest het nummer wel enkele keren horen, maar speel het elke dag af in m'n programma op de internetradio. Je mag nog veel van je leren horen ! Altijd leuk als artiesten van eigen bodem succes hebben !