“Spice Girls gaan vandaag tour aankondigen, maar zonder Victoria”

Als de voortekenen niet bedriegen, komen de Spice Girls weer bij elkaar.
ANP Als de voortekenen niet bedriegen, komen de Spice Girls weer bij elkaar.
De Spice Girls staan op het punt om een nieuwe tournee aan te kondigen. Volgens de krant The Sun heeft de populaire meidengroep daar een videoboodschap over opgenomen.

De video zou zaterdagavond worden uitgezonden tijdens de talkshow van Jonathan Ross. Eerder werd al bekendgemaakt de Spice Girls in de show voor het eerst sinds jaren in het openbaar bij elkaar komen. Emma Bunton, Mel B, Mel C en Geri Horner schuiven aan bij Jonathan, maar Victoria Beckham ontbreekt. Zij zou ook niet mee gaan op de nog aan te kondigen tournee langs verschillende stadions in het Verenigd Koninkrijk.

De Spice Girls was een van de meest succesvolle groepen uit de jaren negentig. In 2007 was er al eens een reünie en in 2012 tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen trad de meidengroep nog een keertje op. In februari van dit jaar kwamen de vijf bij elkaar en dat werd op social media breed uitgemeten. Victoria was toen wel bij die reünie.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Martha Van Hoecke

    Victoria heeft geen geld tekort en heeft andere dingen te doen en zij gaat niet luisteren naar een ander .Gelijk heeft ze ..die dames zijn te oud om nog hun oude liedjes te brengen .

  • Freddie Lamers

    We zitten zonder geld meiden. Weet je wat? We organiseren een nieuwe toer.

  • BERT VAN ELST

    zonder victoria geen spice girls