"Richie Sambora bedreigt ex met dood"

AP
Richie Sambora, voormalig gitarist van Bon Jovi, krijgt binnenkort bezoek van de politie. Hij wordt ondervraagd over een doodsbedreiging aan het adres van zijn ex Nikki Lund, meldt Daily Mail.

In een recent telefoongesprek zou Richie (55) tegen haar hebben gezegd dat hij 'een gat in de woestijn' ging graven om haar daarin te begraven. Dat gebeurde tijdens een telefoongesprek, waarbij de twee een hoogoplopende ruzie kregen. Nikki besloot aangifte te doen van het incident. De politie van Calabasas, een buitenwijk van Los Angeles, bevestigt dat Sambora onderwerp van een onderzoek is. Hij is naar verluidt nu op vakantie met zijn ex-vrouw Heather Locklear.

De 33-jarige Nikki is Richie's voormalige zakenpartner. De twee begonnen samen de kledinglijn Nikki Rich. Vorig jaar werd bekend dat het duo acht jaar lang een geheime relatie had. Toen de verhouding stopte, verzuurde ook de zakelijke relatie. Bij de afwikkeling van Nikki Rich lopen de gemoederen volgens een insider hoog op.

Richie zou de laatste tijd veel drinken en onberekenbaar gedrag vertonen. De bron van Daily Mail vertelt dat hij in het verleden ook al met geweld heeft gedreigd, reden voor Nikki om deze keer naar de politie te stappen. Een woordvoerder van Sambora zegt dat er niets van waar is.