Exclusief voor abonnees

“Pas sinds mijn scheiding voel ik hoe triest het nummer eigenlijk is”: Laura Lynn over haar grootste hit ‘1.000 Maal Belogen’

 Laura Lynn
Universal Music Group Laura Lynn
“Als ik 1.000 singles verkoop, zal het wel goed zijn zeker?”, dacht Laura Lynn (43) over haar debuutsingle ‘1.000 Maal Belogen’. Ze verkocht er 117.000. En dat met een cover over liegen en bedriegen. In onze reeks ‘Vlaamse artiesten over hun grootste hit’ vertelt ze hoe haar eerste nummer meteen een hit werd en hoe ze op haar 28e gebombardeerd werd tot schlagerkoningin, zelfs in Zuid-Afrika. “Toen ik daar ging optreden, hingen er overal posters van mij.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • emiel wouters

    "du hast mich 1000 mal betrogen" is een liedje van Andrea Berg. En tot hiertoe nog altijd het beste. maar dat terzake. Het is wel de waarheid. wij bedriegen en beliegen elkaar altijd. Maar als je we elkaar altijd beliegen en bedriegen moet je dat aanvaarden en het leren verdragen. Dan duurt het huwelijk veel langer dan je denkt. want geef eens toe. Het legen en bedriegen gaat tot altijd verder, ook met een nieuwe vriend of vriendin.

  • William Vanlaer

    dit is niet van Mevrouw Lynn,maar origineel een Duits liedje van DJ OTZI dat simpelweg letterlijk vertaald is in het Vlaams.

  • dimitri vermeire

    Dat liedje mag je eigenlijk werkelijk zijn want de dag van vandaag de meeste mensen doen niet anders dan liegen en bedriegen