'Je hebt me 1000 maal belogen' blaast 15 kaarsjes uit

Photo News
Vijftien jaar geleden leerde Vlaanderen Laura Lynn (43) kennen met het nummer 'Je hebt me 1000 maal belogen'. Ze kroonde zich prompt tot lokale schlagerkoningin. Het lied draaide 26 weken mee in de hitlijsten, met een hoogste notering op plaats 2.

Om dit jubileum te vieren, heeft Laura Lynn met 'Country 2' haar 19de plaat gelanceerd en daarbij hoorden heel wat optredens. "Die nu uiteraard in de koelkast zitten. Heel jammer dat deze feestdag zo moet verlopen", zegt ze. "Maar de gezondheid van iedereen gaat voor alles. Ik heb al ontzettend veel lieve berichten gekregen van vrienden en fans om me te feliciteren. Op die manier wordt het toch een mooie dag. Trouwens, ik heb met mijn team afgesproken dat we mijn nieuwe album na deze crisis dubbel en dik in de verf gaan zetten. Ik wens iedereen heel veel sterkte en liefde voor de komende periode." 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Henau

  Proficiat voor Andrea Berg en sorry niet voor Laura, ze moeten toch eens meer EIGEN nummers gaan brengen en niet gaan pikken in de nest van een ander! Wat Andrea brengt kan niet rieken aan dat van Laura.

 • Marc Verswyvel

  Andrea Berg zingt het veel beter.Trouwens er zijn veel nrs. die ze pikken van Duitsland.

 • Dirk Caekebeke

  Niet Laura Lynn mag deze jubileum vieren maar Andrea Berg. Wij kennen kennen dit liedje reeds van 2001 dus een kleine 20 jaar geleden. Van Laura Lynn is dit gewoon een cover, ze heeft het recht niet om dit als "haar" liedje te bestempelen

 • danny meulders

  heel toepasselijk in deze tijd van het virus en dit voor onze regeringen in dit Koninkrijk