"Geen verwachtingen deze keer": Josje Huisman brengt derde single ‘Wat Doe Je Nou’ uit

Kyky Kong Kong by Beeldhouwers
Josje Huisman (33) heeft een nieuwe single uit. Het nummer heet 'Wat doe je nou' en is volgens de Nederlandse "een aanstekelijk popnummer waarop de mensen moeten dansen". “Ik heb hier hard aan gewerkt”, klinkt het. 

Na ‘Gasolina’ en ‘Laat ze maar’ is ‘Wat doe je nou’ de derde worp van de zangeres. “Ik heb geen verwachtingen voor deze single", vertelt Josje. “Ik ben gewoon superblij met het resultaat. En da’s het voornaamste, denk ik. Ik heb er hard aan gewerkt en het resultaat mag er echt wezen. De inspiratie voor deze song kwam ook echt volledig uit het leven en zoals met elke vorm van kunst kan je er je eigen draai aan geven. De mensen die ‘Wat doe je nou’ al gehoord hebben, tijdens de opnames van de videoclip, hebben zich alvast goed geamuseerd op het nummer. Hun vibe was zo leuk en positief. En daar doe ik het voor. Als ik weet dat ik mensen aan het dansen krijg, dan word ik daar zelf ook vrolijk van. En da’s zeker de bedoeling van ‘Wat doe je nou’. (lacht)”

Goed en mooi voelen

Bij een dansbaar nummer hoort uiteraard ook een uitbundige clip. “Ik wil in eerste instantie een positieve boodschap uitdragen. Er zijn momenten dat je jezelf in situaties bevindt die niet helemaal lekker lopen en dat je weet dat je weg moet komen uit die situatie. Gelukkig is er altijd een plek waar je gewoon jezelf kan zijn. En daar speelt de clip zich af: op een extravaganza party, waar iedereen zich van zijn beste kant laat zien. Een plaats waar iedereen zich goed en mooi mag voelen. Er zit weliswaar een jury in, maar die deelt enkel negens en tienen uit. Behalve aan het einde, maar dat ontdekken jullie wel als je de video bekijkt. (lacht)”

Kyky Kong Kong by Beeldhouwers

Klaar voor muzikale doorstart

Sinds een zestal maanden is Josje niet alleen zangeres, maar ook mama van een zoontje. Op Kerstmis werden het ex-K3'tje en haar vriend Cle Gyimah de trotse ouders van Kamari. En dat bracht best wel wat veranderingen mee in het leven van de zangeres. “De komst van ons zoontje heeft een ander perspectief toegevoegd aan mijn hele leven. Ik heb hierdoor - nog meer dan vroeger - beseft dat ik gewoon alle kansen moet grijpen en niet nodeloos moet blijven twijfelen. In de periode na de bevalling heb ik er bewust voor gekozen om het een tijdje rustiger aan te doen. Ik wilde echt eventjes genieten van mijn zoon. Maar het was voor mij tegelijkertijd ook een periode waarin ik kon nadenken over wat ik wel en niet wil in mijn leven. Muziek maken is er eentje in die eerste categorie. Ik ben blij dat ik mijn tijd heb genomen, maar nu ben ik weer helemaal klaar om er muzikaal in te vliegen.”

Optredens staan de komende maanden wel nog niet op de agenda. “Mijn focus ligt eerst op het uitbrengen van nieuwe muziek, en ik zal ook online heel wat actiever worden. Geloof me: er komt nog heel wat aan. Als werkende moeder draait het allemaal om combineren en een nieuwe balans vinden, maar dat lukt me wel. Ik ben echt heel trots op waar ik vandaag sta. En op ‘Wat doe je nou’, uiteraard.”
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Germain Rigolle

  Het liedje is evenwaardig als dat van vele andere zangers en zangeressen. ...alleen, als de radiozenders je niet draaien, dan zijn zij wel de eerste om te spreken van "een flop". ...tja, we weten wel hoe het in elkaar zit zeker

 • FREDDY THEUNIS

  Proficiat ! Het beste tot nu toe van Josje ! Blijft voortdurend in je hoofd hangen !

 • Udo Jansens

  Klinkt niet slecht,maar voor mij is het slecht verstaanbaar.Een dijk van een hit gaat dit ook niet worden, maar als ze zo blijft evolueren komt ze er wel. Ik zou eerst zorgen dat muzikaal echt alles ok is en me dan wagen aan een clip waar ik er belachelijk uit zie.Meer dan de helft van het nummer is refrein.

 • Liesbet willems

  Ik vind het et slecht. Geef het een kans

 • Patrick huwel

  Een afgedankt k3 nummer?? Wordt zoals verwacht niets.