‘Despacito’ meest bekeken video op YouTube, nu al 6 miljard views

Weer een mijlpaal voor de hitsingle ‘Despacito’ van Luis Fonsi en Daddy Yankee. Op YouTube is de videoclip maandag als eerste door de grens van 6 miljard views gegaan. Het nummer van de twee artiesten uit Puerto Rico is daarmee verreweg de meest bekeken video op het platform.
EPA Weer een mijlpaal voor de hitsingle ‘Despacito’ van Luis Fonsi en Daddy Yankee. Op YouTube is de videoclip maandag als eerste door de grens van 6 miljard views gegaan. Het nummer van de twee artiesten uit Puerto Rico is daarmee verreweg de meest bekeken video op het platform.
Er is geen houden aan voor ‘Despacito’, de hitsingle van Luis Fonsi en Daddy Yankee. De videoclip van het nummer kreeg maandag als eerste meer dan 6 miljard views op YouTube. Daarmee is het de meest bekeken video op het platform. 

Op 12 januari 2017 verscheen de videoclip van ‘Despacito’ voor het eerst op YouTube, en het brak sindsdien talloze records. Zo behaalde de muziekvideo als eerst de 2, 3 en zelfs 4 miljard views. In april vorig jaar passeerde de clip de grens van 5 miljard views. Ook het nummer zelf is een grote hit. Het stond in maar liefst 37 landen op nummer 1. Bij ons stond het Spaanstalige lied 12 weken op nummer 1 in de Ultratop. 

‘Shape of You’ van Ed Sheeran (4,09 miljard views) en ‘See You Again’ van Wiz Khalifa en Charlie Puth (4,02 miljard views) vervolledigen de top drie van meest bekeken YouTube-videos.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.