‘All I want for Christmas’ levert Mariah Carey alweer drie records op

EPA
Mariah Carey (49) heeft alweer drie records te pakken met haar kersthit ‘All I Want For Christmas is You’. Dat maakte de redactie van de nieuwe editie van het Guiness World Records Book bekend tijdens een optreden van de zangeres.

‘All I Want For Christmas Is You’ is het meest gestreamde nummer op Spotify binnen 24 uur. Afgelopen december werd de kersthit toen maar liefst 10,8 miljoen keer gestreamd. Ook heeft Mariah nu het record in handen van de hoogst genoteerde kerst- en nieuwjaarshit in de Billboard Hot 100. Daarnaast scoort ze heel goed in het Verenigd Koninkrijk. Daar is ‘All I Want For Christmas Is You’ nu de kersthit met het meeste aantal weken in de singleslijst.

De organisatie maakte de records bekend tijdens de grote finale van de kerstshow van Mariah in Las Vegas. Daar is de zangeres nog tot en met zaterdag te zien. Daarna gaat ze met de show naar het oosten van de Verenigde Staten. Zo is ze te zien in New York, Washington en Boston.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anne Moris

    Blijft een goed kerst nr ❤ ❤ ❤