ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Muziek van Boef blijft te horen in 'Patser'

ShowbizzDe commotie rond rapper Boef heeft geen invloed op het nummer van hem dat wordt gebruikt in de nieuwe Belgische speelfilm 'Patser'. De song blijft gewoon te horen tijdens de aftiteling van de thriller, zo heeft de Belgische distributeur KFD woensdag gemeld.

17 reacties

 • Mare Glaens

  5 jaar geleden
  Als jongere van 12 jaar die gisteren nog gaan kijken is ( het was trouwens een van de beste films die ik ooit heb gezien) vind ik dat de muziek van boef nie mocht ontbreken, oo
 • Marc Geukens

  5 jaar geleden
  Ik had nu ook wel meer verwacht van die Adil... Zo zie je maar. Voor geld danst de beer.
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Alsof al diegenen die niet gaan kijken, eerst wél van plan waren om te gaan kijken! :) Omwille van één liedje bij de aftiteling???
 • Nadi Dima

  5 jaar geleden
  Puur om afkomst... zelf snoop dogg met ergere praat komt nog niet in het nieuws. Ik keur zijn gedrag niet goed, vrouwen moeten hard worden en zich hard verdedigen! Maar komaan boycotten en al die heisa is overdreven!
 • Kevin Van Den Haute

  5 jaar geleden
  Natuurlijk ga ik nog steeds kijken. Alsof plots alle films met Kevin Spacey niet meer de moeite waard zijn om te bekijken.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.