Angela Lansbury
Volledig scherm
Angela Lansbury © EPA

‘Murder She Wrote’-ster Angela Lansbury (93): “Mijn zoon was op zijn 12e al verslaafd. Het begon met cannabis, maar al snel zat hij aan de heroïne”

ShowbizzOp haar 93ste schittert Angela Lansbury als nooit tevoren. En toch ging het levenspad van de actrice, die wereldfaam geniet dankzij haar rol van Jessica Fletcher in de tv-serie ‘Murder, She Wrote’, niet altijd over rozen.

4 reacties

 • Annie Darden

  3 jaar geleden
  Respect dat je dit wil openbaar maken. Maar ze was echt een goede actrice, zeker in haar serie van Jessica Fletcher. Zag ze graag bezig. Geniet nog van je oude dag.
 • Jules Steenwinckel

  3 jaar geleden
  Dit is een DAME naar mijn hart , er vooruit durven komen dat ze haar kinderen verwaarloost heeft . Hoeveel moeders zijn er zo niet maar het niet durven herkennen ?
 • Nikolaas Bouman

  3 jaar geleden
  Geweldige vrouw, met fouten en heel veel goede kanten!
 • Eddy Vervaet

  3 jaar geleden
  Respect!
 1. Nieuwe liefde van André van Duin liet alles achter voor hem: “Ik heb volledig gebroken met mijn vorige leven”
  PREMIUM
  SHOWBIZZ
  5

  Nieuwe liefde van André van Duin liet alles achter voor hem: “Ik heb volledig gebroken met mijn vorige leven”

  “Ik kwam binnen en ben pas drie dagen later weer bij hem weggegaan.” Sinds Fernando in mei vorig jaar op de koffie ging bij André van Duin (75) om herinneringen op te halen aan de overleden Corrie van Gorp, leidt de Nederlands-Spaanse danser Fernando Reyes (61) een volledig nieuw leven. Hij gaf weer kleur aan de Nederlandse komiek zijn leven, die rouwde om de dood van zijn echtgenoot Martin. Al moest hij daarvoor wel breken met zijn Spaanse echtgenoot...