ANP
Volledig scherm
© ANP

Mumford & Sons verwonden toeschouwer

VideoTijdens een concert van Mumford & Sons in de stad Walla Walla in de Amerikaanse staat Washington kreeg een concertbezoekster een rondvliegende gitaarstandaard op haar hoofd. Op een video op de website van TMZ is te zien hoe zien hoe muzikant Marcus Mumford de ijzeren staaf het publiek in werpt. Daarmee raakt hij een van de toeschouwers die vijftien rijen verderop stond in de zaal.

 1. Mumford & Sons voelde druk voor derde album

  Mumford & Sons voelde druk voor derde album

  Mumford & Sons bracht eerder dit jaar het verrassende derde album Wilder Mind uit, waarop Marcus Mumford zijn banjo heeft verwisseld voor een elektrische gitaar. Die muzikale verandering heeft geen effect gehad op het immense succes van de Britten, want de plaat belandde wereldwijd bovenaan de hitlijsten. Wilder Mind kwam er evenwel niet zonder slag of stoot. De band was moe, vertellen bassist Ted Dwane en toetsenist Ben Lovett in een interview met FaceCulture. "Je ligt 's nachts wakker en realiseert je dat mensen een nieuw album van je verwachten."
 1. Loic Van Impe zoekt piepjonge keukentalenten voor nieuwe 'Tussen 2 Vuurtjes’
  TV

  Loic Van Impe zoekt piepjonge keukenta­len­ten voor nieuwe 'Tussen 2 Vuurtjes’

  Loïc Van Impe neemt het vanavond op tegen Marcelo Ballardin in de eerste halve finale van ‘Snackmasters’. Doel: een perfecte kopie maken van de Lotus frangipane, het gebakje met abrikozenconfituur. En dat blijkt niet erg in de smaak te vallen bij Marcelo. Loïc is gelukkig iets enthousiaster. “Dat is echt kei lekker”, klinkt het onder meer. Waar Loïc Van Impe nog blij mee is, is zijn tegenstander. In een preview voor de aflevering liet de tv-kok weten dat hij het heel goed kan vinden met Marcelo Ballardin. “Dat is echt een topkerel. Maar wel heel gedreven.”