Mister Gay Belgium
Volledig scherm
PREMIUM
© Mister Gay Belgium

Mr. Gay Belgium Joren Houtevels over de gevolgen van verkrachting: “Het lukt niet om me bloot te geven bij iemand nieuw”

ShowbizzDe gruwelijke verkrachtingszaak in Gent — waarbij een 14-jarig meisje uit het leven stapte nadat ze was misbruikt en de beelden online waren gegooid — komt hard binnen bij huidig Mister Gay Belgium Joren Houtevels (21). Hij weet dan ook als geen ander wat het met een mens doet, want ook hij werd gechanteerd en verkracht. Hij getuigt over die vreselijke gebeurtenis en de gevolgen die hij tot vandaag met zich meedraagt. “Ik dacht dat ik het misbruik verwerkt had, maar besef nu dat ik het levenslang zal meesleuren.”

0 reacties

 1. Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”
  Showbizz
  1

  Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”

  Ketnetters hoorden het nieuws zondagochtend al in ‘Kingsize Live’. Voor het zevende en laatste jaar slaan Ketnet en Studio 100 de handen ineen om een gloednieuwe ‘Ketnet Musical’ op touw te zetten. ‘Ketnet Musical: De finale’ verschijnt vanaf het voorjaar van 2022 in de zalen. Het wordt een grappige muzikale afsluiter met een hoop jonge talenten én Ketnet-wrapper Gloria Monserez (19) in één van de volwassen hoofdrollen.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!