Morgan Freeman verbijsterd door beschuldiging

Morgan Freeman wordt beschuldigd van seksueel intimidatie.
Photo News Morgan Freeman wordt beschuldigd van seksueel intimidatie.
Morgan Freeman zegt verbijsterd te zijn door de beschuldigingen van seksuele intimidatie, die afgelopen donderdag naar buiten kwamen. In een eerste reactie bood de acteur zijn excuses aan aan 'iedereen die zich oncomfortabel of niet-gerespecteerd voelde.'

"Ik ben verbijsterd dat tachtig jaar van mijn leven in een handomdraai dreigt te worden ondermijnd door de berichten van donderdag", laat Freeman in een tweede verklaring weten, waarin hij ontkent zich oneerbaar te hebben gedragen. 

"Ik wil ook duidelijk zijn: ik heb geen onveilige werkomgevingen gecreëerd. Ik heb geen vrouwen aangevallen. Ik heb geen werk of promotie aangeboden in ruil voor seks. Elke suggestie dat ik dat heb gedaan is volledig onjuist."

Zestien mensen hebben zich tegenover CNN uitgesproken over ongepast gedrag en intimidatie door Freeman, acht van hen zeggen slachtoffer te zijn van de acteur.
37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • aaron aerts

  Als je tegenwoordig een vrouw zegt dat ze een mooi kleedje aanheeft zit je 5 jaar later in de rechtbank.

 • Marnix Malone

  Money money money..

 • Patrick Coen

  Waar of niet waar, het proces van Freeman is reeds gemaakt, in de kranten en op sociale media. Dankjewel, media.

 • Dietrich Van Helder

  @Vladimir De Leeuw, toch ook nog iemand die het artikel gelezen heeft. Zegt eigenlijk veel over de CNN. Ze zoeken mensen en proberen ze te overtuigen dat ze slachtoffer zijn. Hoeveel mensen nemen CNN voor de waarheid aan. Straks zou je Trump nog gaan geloven met zijn 'fake news' Hij die de media beheerst, beheerst het denken van de bevolking. Kijk maar naar Berlusconi, nog steeds halfgod in Italië.

 • rita steenmans

  wil je geloofd worden , meld het dan direct en geen jaren later ,men zou ze moeten beboeten