Moora Vander Veken stapt uit ‘Thuis’ en gaat een acteeropleiding volgen in Londen

Kinepolis Antwerpen - Seizoensfinale Thuis

Moora Vander Veken
Kristof Ghyselinck Kinepolis Antwerpen - Seizoensfinale Thuis Moora Vander Veken
In ‘Thuis’ gaat Olivia een jaartje naar Londen om te babysitten op Emil, maar ook in het echte leven trekt Moora Vander Veken (27) naar de Britse hoofdstad. De actrice gaat er een acteeropleiding volgen. Het is de bedoeling dat ze nadien terugkeert in de Eén-soap.

Moora Vander Veken heeft beslist om haar professionele leven in Vlaanderen even on hold te zetten om masterclasses in ‘screen acting’ te gaan volgen in Londen.  “In Londen zijn er heel wat masterclasses en hoog aangeschreven theateropleidingen. Ik wil als persoon en ook als actrice groeien”, zegt Vander Veken. “Even afstand nemen van het dagdagelijkse en de tijd nemen om te groeien.” 

“Ik kan me er onderdompelen in cursussen en opleidingen die gegeven worden door de beste acteurs en docenten uit Engeland. Daar kijk ik echt naar uit! Enkele maanden keihard leren en me laten inspireren, om daarna met al die extra bagage terug naar Vlaanderen te komen. Ik ben heel blij dat de producers van Thuis me die tijd gunnen en de kans geven. En ja, het is echt wel de bedoeling om na dat kleine jaar de draad terug op te pikken als Olivia in ‘Thuis’.”

Moora speelt al sinds 2014 mee in ‘Thuis’ als Olivia Hoefkens.

Thuis - Olivia (Moora Vander Veken)
VRT Thuis - Olivia (Moora Vander Veken)9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dany De Kock

  Lieve Moora ik wens je alle succes vd wereld in Londen maar k ga je enorm missen... zeker je schattige lachje...k blijf gewoon trouw naar Thuis kijken en hoop je idd je er na een jaartje terug in te zien!!!!

 • Jay Van Nazareth

  Leuke madam. We gaan ze missen op het scherm.

 • Wendy Covens

  Succes in engeland. Je gaat dat super goed doen met de opleiding. Wij wachten wel op je in thuis.

 • luc Cuypers

  Goed dat ze eindelijk gaat leren acteren . Mogelijk een goed idee om enkele van haar mede-acteurs mee te nemen .

 • Joske Vermeulen

  Dat ze gelijk heeft! London is geweldig voor enkele maanden/jaren. Enjoy it