ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Monique Westenberg geeft eerste interview sinds breuk met André Hazes: “In vorige relaties fysiek en mentaal mishandeld”

ShowbizzMonique Westenberg (43) laat voor het eerst in haar kaarten kijken sinds de breuk met haar verloofde André Hazes (27). In Talkies Magazine praat ze over haar vorige relaties en haar gevoelens voor André. “De liefde die ik in mijn relatie met André kende, had ik daarvoor nog nooit gehad. In die relatie ging ik voor het eerst ook van mezelf houden”, aldus Monique.

7 reacties

 • Oliver Janssens

  5 maanden geleden
  Monique je bent een sterke vrouw, laat aub niet met je gevoelens en vooral niet met je voeten spelen door deze kerel die niet weet wat hij wil. Zorg goed voor je zoontje, er loopt ergens wel een lieve man die jou verdient
 • Betty Stammeleer

  5 maanden geleden
  Lieve Monique ik wens je veel geluk in je leven met je zoontje en hoop dat je ooit weer het geluk vind bij een hele lieve man als je er klaar voor zijt veel sterkte 😀
 • Yvan Maes

  5 maanden geleden
  Slimmer als Andre ben zeker! Doe rustig aan en geniet van je leven. Dat verdien je! Dat verdient trouwens iedereen wie een hart heeft voor andere.
 • Peter Post

  5 maanden geleden
  Over smaken valt niet te twisten maar ze ziet er in elk geval niet zo fake uit als zijn nieuwe vlam ...
 • Ronald Beintema

  5 maanden geleden
  Lieve Monique, wees blij dat je van deze clown af bent! Het jochie is alleen maar met zijn uiterlijk bezig....Leid jouw leven en geniet van je kinderen!!!
 1. Waar blijft het album van Milow? "Even een langere aanloop”
  Play
  Showbits

  Waar blijft het album van Milow? "Even een langere aanloop”

  Het geduld van de Milow-fans wordt op de proef gesteld. De 40-jarige zanger heeft een wat langere aanloop nodig, maar z’n nieuwe album komt er zeker volgende lente. Dat verklapt hij aan Desna en Senne. Gelukkig is er nu al de gloednieuwe single: ‘Delorean’. Wat het verhaal achter die titel is, vertelt hij in een nieuwe Showbits Video en meteen kondigt Milow ook een nieuwe tour aan, waarbij hij ons land niet over het hoofd zal zien.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.