André Hazes en Monique Westerberg
Volledig scherm
André Hazes en Monique Westerberg © ANP

Monique Westenberg, de ex van André Hazes, is in therapie

ShowbizzMonique Westenberg (43) heeft duidelijk veel verdriet om haar breuk met de Nederlandse zanger André Hazes (27). Sinds kort is ze in therapie om alles te verwerken. Maartje Derksen, haar mental-coach is trouwens geen onbekende voor beroemdheden. Ook Marco Borsato (54) en Leontine Ruiters (53) zijn klanten van haar.

13 reacties

 • Carina Theuninck

  3 weken geleden
  Hou je sterk ,je bent veel meer waard dan hem. Je bent een vrouw uit de 1000,helaas is hij nog te jong om dit te beseffen. Ooit krijgt hij spijt,maar dan is het te laat! Klamp je vast aan kleine dré ❤ Groeten uit Antwerp.
 • Gerard Teeuws

  4 weken geleden
  Goed; voor hoelang. Iets voor de bookmakers. Beter de de pers hierover geen nieuws geeft.
 • Mark Timmer

  4 weken geleden
  Zou me niet verbazen mocht ze hem nog is terugnemen
 • Jonathan Dekeyser

  4 weken geleden
  Sorry Monique maar dergelijke feiten maken deel uit van je privé leven. Dit alles ten grabbel gooien in de pers doet mij alleen maar vermoeden dat je, net zoals André, ten volle geniet van alle media aandacht. Er gaat geen dag voorbij of we worden hier geconfronteerd met hoe slecht of goed het gaat met André, Monique en zelfs de moeder van Monique. En dan zijn sommige BV's verwonderd dat ze kritiek krijgen op de sociale media. Ik heb dit probleem niet.
 • brenda dheer

  4 weken geleden
  Zo een coach doet wonderen met de verwerking van een breuk, overlijden, tegenslagen. Ze helpen u om alles te verwerken, maar ook hoe je sterker in het leven kan staan. Dus groot gelijk dat ze het doet.
 1. Dresscode fluo? Dit zijn de meest opvallende outfits op de rode loper van de Brit Awards
  Celebrities

  Dresscode fluo? Dit zijn de meest opvallende outfits op de rode loper van de Brit Awards

  We hebben meer dan een jaar binnen gezeten tijdens de lockdown, en dat was eraan te merken op de rode loper van de Brit Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Groot-Brittannië. Iedereen haalde vanavond doelbewust zijn meest opvallende outfit uit de kast, en dat resulteerde in ontzettend veel fluo en flitsende dierenprintjes. Sommige critici vinden het ‘heerlijk nineties’, anderen noemen het dan weer ‘een recept voor hoofdpijn’. Maar oordeel vooral zelf.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge