André Hazes en Monique
Volledig scherm
André Hazes en Monique © EM-Press/Patrick van Emst

Monique legt ziel bloot in column na breuk met André Hazes: “Het jaar dat ik voor ogen had, zal heel anders verlopen”

ShowbizzMonique Westenberg (43) heeft nog altijd veel verdriet om haar breuk met de Nederlandse zanger André Hazes (27). In het weekblad ‘Vriendin’ schrijft ze al die gevoelens van zich af in een column. “Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen.”

8 reacties

 • JEAN VAN DEN BRANT

  2 jaar geleden
  Allerliefste MONIQUE Tijd heelt alle wonden en je zal zien dat jij er sterker uit zal komen. Het zal eventjes tijd nodig hebben. Ik heb jarenlang in dezelfde trant geleefd. Afstoten voor een jonger ding dan maar terugkomen met hangende pootjes met loze beloftes maar de laatste keer is het voor mij basta. De beloftes daar geloof ik niet meer in. Je bent een sterke vrouw en een superlieve mama. Uit ervaring weet ik dat het niet evident zal zijn maar hou voet bij stuk. Ik geloof oprecht in jou
 • Jenny stevens

  2 jaar geleden
  Monique jij komt ook over deze hartpijn .Na elk einde is er een nieuw begin succes
 • Freddie Lamers

  2 jaar geleden
  Teveel drank, geld en vrouwen die om je aandacht vragen heeft menig artiest de das om gedaan. Met Hazes zal het niet anders gaan.
 • Gerard Braeckmans

  2 jaar geleden
  Volhouden, Monique. Het leven lacht je toe en er zijn mannen genoeg die met je willen samen zijn. Kop op, zet die gozer uit je gedachten en kijk vooruit. Naar de toekomst.
 • Germain De Block

  2 jaar geleden
  Blij dat je van die plavloerse leugenaar vanaf bent.ver van je kind weghouden.