Mol Elisabet was een ‘serial dater’: “Ik sprong van de ene relatie in de andere”

Elisabet Haesevoets
Joel Hoylaerts / Photonews Elisabet Haesevoets
Drie weken lang bedroog spoedarts Elisabet (33) het boeltje tijdens ‘De Mol’ in Vietnam, maar nu het spel erop zit, mag ze helemaal zichzelf zijn. In Humo praat ze honderduit over haar eerste kus, haar leven als ‘serial dater’ en haar jaloerse kantje.

De eerste kus van Elisabet dateert van haar tijd op de middelbare school. “Ik wilde hem een kus op de wang geven, maar nee hoor: bám! Ik dacht vooral: ‘O, nee! Had dat fijn moeten zijn?’(lacht) Hij heeft me achteraf meteen gebeld en toen heb ik hem gedumpt. Damn, zo erg.” Voor haar eerste échte lief was het wachten tot ze op de universiteit zat: “Ik was een laatbloeier, en daar heb ik nooit spijt van gehad”, zegt de spoedarts. “Mijn studententijd was wel, euh, leuk (lacht). Ik was een serial dater: ik sprong van de ene relatie in de andere, om niet alleen te zijn. Uit onzekerheid, hè: in een relatie ben je met zijn tweeën, en anders ben je maar alleen met je gedachten… Nu, is dat wild? Ik heb geen uitspattingen beleefd of zo.”

Jaloezie

Ook een vleugje jaloezie is Elisabet niet vreemd. Ze praat openhartig over het moment waarop haar man Michaël op vrijgezellenavond was. Ook zijn gsm was die avond kapot. “Ik heb toen berichtjes naar zijn broer gestuurd… Dat heb ik een paar uur volgehouden, tot ik geen reactie meer kreeg. Ik dacht: ik ga me niet laten kennen en ik ga slapen. Maar tegen half vijf merkte ik dat ze nog altijd niet thuis waren. Ik wist het zeker: er is iets gebeurd! Die mannen zijn naar een hoerenkot gegaan! Straks loopt hier nog een kleine rond, één die niet van mij is! (lacht). Zo maalt dat in mijn hoofd hè! Ik heb hem toen zestien keer proberen te bellen, voor iemand oppakte… Ik riep: ‘Michaël, godverdomme, wij gaan niét trouwen!’ En niet veel later: ‘Sorry, schatje, ik heb een beetje overgereageerd.”

Lees het hele artikel van Humo hier.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Desmet

  Super, helemaal goed .......

 • Lennert Van Betten

  'Ik was een serial dater: ik sprong van de ene relatie in de andere, om niet alleen te zijn. ' Zoals de overgrote meerderheid van de vrouwen.

 • Nicolas Van Hoecke

  Een man is niet om 23u thuis bij een vrijgezellenfeest, dat is zeker! En terecht.

 • Thomas Van Der Linden

  Mooie dame maar denk een zeer moeilijk karakterke.