Davy Parmentier en z'n moeder Martine vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band.
Volledig scherm
PREMIUM
Davy Parmentier en z'n moeder Martine vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band. © Kristof Ghyselinck

Moeder VTM-directeur Davy Parmentier is al 9 jaar de huishoudster van Gert Verhulst : “Jammer dat ik niet mee kon naar Saint-Tropez”

Showbizz“Toen ik begon te werken voor Gert, kende Davy hem zelfs nog niet”, zegt Martine Dhaenen (61). Maar vandaag zit haar zoon Davy Parmentier (38), creatief directeur bij VTM en jurylid in ‘Belgium’s Got Talent, in hetzelfde wereldje. In een uniek dubbelgesprek vertellen de twee openlijk over zijn coming out, de voor- en nadelen van hun job en die keer dat ze de schoenen van Bart Kaëll vernielde. “Ik dacht dat hij nooit meer met mij zou spreken.”

15 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 weken geleden
  Eigenlijk zielig gans dat gedoe. De Vaamse televisie staat bol van spelletjes met BV's (?), families die gevolgd worden, kookspelletjes, koekenbakken, mensen aankleden, huizen verkopen, zangfeestjes van BV's waar een potje gebleit wordt, eenexK3 die staat te pronken en te giechelen in Z-Afrika, de nieuwe K3's die een nieuw kameraadje zoeken, Belgium got talent met BV's die steeds verbaasd zijn van het circus, enz.
 • André Decrock

  4 weken geleden
  Men moet voor alles een diploma hebben, maar voor het moeilijkste in het leven hoeft dat niet, namelijk kinderen opvoeden
 • Janos d'ghertech

  4 weken geleden
  Ben, dus jij denkt dat als de moeder huishoudster is bij gert verhulst, verbonden aan de zender 4, de zoon dan bijgevolg cretief directeur wordt bij vtm? Straffe denkpiste!
 • Roger Williams

  4 weken geleden
  Zolang hij met zijn gebrek aan scherm talent achter de schermen blijft is het mij eender wat hij uitzet
 • Albert de Lovendeghem

  4 weken geleden
  Typisch voorbeeld van "ons kent ons", altijd gemakkelijk voor studio 100 én VTM.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Juline (7) kampt met onzekerheid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”
  Play
  2

  Juline (7) kampt met onzeker­heid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”

  In de reeks Kinderwens van HLN worden dromen van kinderen werkelijkheid. Deze week is het de beurt aan Juline, een 7-jarig meisje uit Zwevele. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Juline al gekampt met onzekerheid en een laag zelfbeeld. Ze kijkt enorm op naar de personages uit #LikeMe. Ze droomt er dan ook van om een van de acteurs te ontmoeten... In bovenstaande video zie je hoe ze de verrassing van haar jonge leven beleeft.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?