Davy Parmentier en z'n moeder Martine vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band.
Volledig scherm
PREMIUM
Davy Parmentier en z'n moeder Martine vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band. © Kristof Ghyselinck

Moeder VTM-directeur Davy Parmentier is al 9 jaar de huishoudster van Gert Verhulst : “Jammer dat ik niet mee kon naar Saint-Tropez”

Showbizz“Toen ik begon te werken voor Gert, kende Davy hem zelfs nog niet”, zegt Martine Dhaenen (61). Maar vandaag zit haar zoon Davy Parmentier (38), creatief directeur bij VTM en jurylid in ‘Belgium’s Got Talent, in hetzelfde wereldje. In een uniek dubbelgesprek vertellen de twee openlijk over zijn coming out, de voor- en nadelen van hun job en die keer dat ze de schoenen van Bart Kaëll vernielde. “Ik dacht dat hij nooit meer met mij zou spreken.”

15 reacties

 • Gerard Braeckmans

  3 weken geleden
  Eigenlijk zielig gans dat gedoe. De Vaamse televisie staat bol van spelletjes met BV's (?), families die gevolgd worden, kookspelletjes, koekenbakken, mensen aankleden, huizen verkopen, zangfeestjes van BV's waar een potje gebleit wordt, eenexK3 die staat te pronken en te giechelen in Z-Afrika, de nieuwe K3's die een nieuw kameraadje zoeken, Belgium got talent met BV's die steeds verbaasd zijn van het circus, enz.
 • André Decrock

  3 weken geleden
  Men moet voor alles een diploma hebben, maar voor het moeilijkste in het leven hoeft dat niet, namelijk kinderen opvoeden
 • Janos d'ghertech

  3 weken geleden
  Ben, dus jij denkt dat als de moeder huishoudster is bij gert verhulst, verbonden aan de zender 4, de zoon dan bijgevolg cretief directeur wordt bij vtm? Straffe denkpiste!
 • Roger Williams

  3 weken geleden
  Zolang hij met zijn gebrek aan scherm talent achter de schermen blijft is het mij eender wat hij uitzet
 • Albert de Lovendeghem

  3 weken geleden
  Typisch voorbeeld van "ons kent ons", altijd gemakkelijk voor studio 100 én VTM.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.