Davy Parmentier en z'n moeder Martine vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band.
Volledig scherm
PREMIUM
Davy Parmentier en z'n moeder Martine vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band. © Kristof Ghyselinck

Moeder VTM-directeur Davy Parmentier is al 9 jaar de huishoudster van Gert Verhulst : “Jammer dat ik niet mee kon naar Saint-Tropez”

Showbizz“Toen ik begon te werken voor Gert, kende Davy hem zelfs nog niet”, zegt Martine Dhaenen (61). Maar vandaag zit haar zoon Davy Parmentier (38), creatief directeur bij VTM en jurylid in ‘Belgium’s Got Talent, in hetzelfde wereldje. In een uniek dubbelgesprek vertellen de twee openlijk over zijn coming out, de voor- en nadelen van hun job en die keer dat ze de schoenen van Bart Kaëll vernielde. “Ik dacht dat hij nooit meer met mij zou spreken.”

15 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Eigenlijk zielig gans dat gedoe. De Vaamse televisie staat bol van spelletjes met BV's (?), families die gevolgd worden, kookspelletjes, koekenbakken, mensen aankleden, huizen verkopen, zangfeestjes van BV's waar een potje gebleit wordt, eenexK3 die staat te pronken en te giechelen in Z-Afrika, de nieuwe K3's die een nieuw kameraadje zoeken, Belgium got talent met BV's die steeds verbaasd zijn van het circus, enz.
 • André Decrock

  1 jaar geleden
  Men moet voor alles een diploma hebben, maar voor het moeilijkste in het leven hoeft dat niet, namelijk kinderen opvoeden
 • Jo Maes

  1 jaar geleden
  Ben, dus jij denkt dat als de moeder huishoudster is bij gert verhulst, verbonden aan de zender 4, de zoon dan bijgevolg cretief directeur wordt bij vtm? Straffe denkpiste!
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Zolang hij met zijn gebrek aan scherm talent achter de schermen blijft is het mij eender wat hij uitzet
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Typisch voorbeeld van "ons kent ons", altijd gemakkelijk voor studio 100 én VTM.
 1. Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Een luxeleven? Dries en ik eten niet elke avond kaviaar, hé”
  PREMIUM
  BV

  Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Een luxeleven? Dries en ik eten niet elke avond kaviaar, hé”

  Tien maanden na de geboorte van zoontje Ciro Romeo keert Kat Kerkhofs (34) terug naar het tv-scherm. Op Play4 leidt de wederhelft van Dries Mertens (35) vanaf donderdag de muziekshow ‘Tulpen uit Antwerpen’ in goede banen. “Ik pak mijn job als presentatrice aan als m’n examens destijds”, lacht ze. Een uitgebreid gesprek over Ciro en het moederschap, Napolitaanse palazzo’s, dineren met Hadise en haar toekomstplannen met manlief Dries. “Zeker nu we een eigen kind hebben, snakken we naar een veilige basis.”
 2. INTERVIEW. Tatyana Beloy: “Ik ben samengeweest met mannen die zich smeten. Zij dachten dat van mij ook. Maar dat was niet zo”
  PREMIUM
  1

  INTERVIEW. Tatyana Beloy: “Ik ben samenge­weest met mannen die zich smeten. Zij dachten dat van mij ook. Maar dat was niet zo”

  Een slechte stiefvader bezorgde haar moeilijke jeugdjaren en toen ze oud genoeg was om zelf de mannen in haar leven te kiezen, deed Tatyana Beloy dat niet altijd juist. Ze ging wonen in Londen, Los Angeles en Amsterdam, maar wat ze al die tijd zocht, vindt ze vandaag gewoon in Kontich. “Konrad tegenkomen, dat was ‘wow’.” Zestien vragen van psychiater Dirk De Wachter. Evenveel antwoorden, recht uit het hart.