Dotan won de prijs Hit van het Jaar tijdens de uitreiking van 100% NL Awards 2015.
Volledig scherm
Dotan won de prijs Hit van het Jaar tijdens de uitreiking van 100% NL Awards 2015. © ANP Kippa

Moeder vermiste Dotan doet emotionele oproep: "Geef me een teken van leven"

Grote zorgen om zanger Dotan. Nadat bekend raakte dat de Nederlander jarenlang nepfans had gebruikt om zijn muziekcarrière te promoten, is hij plots van de aardbodem verdwenen. Zijn moeder Patty doet nu een emotionele oproep in De Telegraaf: "Ik ben enorm bezorgd. Zijn telefoon is afgesloten, hij belt me niet.” 

18 reacties

 • ANN LIMBOS

  4 jaar geleden
  Laat hem nog maar wat zweten.
 • Davy Fransen

  4 jaar geleden
  Mediastunt, nog meer aandacht .
 • Gabriel Daniels

  4 jaar geleden
  Er zijn politici die over belangrijkere zaken grotere leugens hebben verteld, maar die worden met rust gelaten. Maar ja, een zanger is een gemakkelijk doelwit om op te schieten.
 • Tom Hermans

  4 jaar geleden
  Meneer Peeters, ga u wat schamen. En leer misschien ook es lezen
 • Valentin Valmont

  4 jaar geleden
  Nepprofielen zijn er om bedrijven te laten blauw betalen voor gesponsorde Social Media. Dat is pas commerciële oplichting en bedrijven trappen er blindelings in. En die bedrijven denken dan onterecht dat ze populair zijn.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Romantisch moment van prins William en Kate Middleton gaat viraal op TikTok
  Royalty

  Romantisch moment van prins William en Kate Middleton gaat viraal op TikTok

  De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton zijn momenteel alomtegenwoordig op TikTok. Een romantische video van de twee, gemaakt tijdens de Caribische tour van het koppel in maart, wordt druk gedeeld op de app. De hertog en hertogin wandelen op de beelden hand in hand door hun hotel, wat vrij uitzonderlijk is. Het protocol van de Britse royals dicteert immers dat genegenheid tonen in het openbaar niet professioneel is.