Moeder van zangeres Jackobond overleden

Jackobond
David Legreve Jackobond
De moeder van Riet Muylaert, ook bekend als zangeres Jackobond, is woensdag overleden. Dat maakte Riet bekend via haar sociale media.

Mama Annie werd 72. “Rust zacht, mijn allerliefste moekie...”, schrijft ze op Facebook bij een foto van hen samen. Riet was vandaag alsnog te gast bij De Madammen op Radio 2, waar ze een Marva-nummer speelde ter ere van haar moeder. 

“Het is een beetje een vreemde dag vandaag,” klonk het tijdens de radiouitzending. “Want gisteren is mama toevallig gestorven. Maar ik wou hier vandaag toch per sé zijn. Want de Marva-tour was zo aan haar gelinkt, ik heb dat voor haar gedaan.” Vorig jaar tourde ze namelijk het land nog rond met Marva-liedjes, speciaal omdat haar moeder zo’n grote fan was. Annie was al langer ziek, en Riet wilde iets bijzonders voor haar doen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • MIREILLE PIERAERTS

    Mijn oprechte medeleven en bedankt voor al die mooie tijden dat u hier bij ons was rust maar u hebt het verdiend nu u van de andere kant bent zien we u niet maar u zal nu zorgen van hierboven dat ze hier niets te kort hebben en ingoeie banen zal blijven

  • Dirk Adriaense

    Rust zacht...